Hjem / Behandlinger/ Ansiktsbehandling Trondheim

Ansiktsbehandling Trondheim

Ansiktsbehandling

Relax Trondheim, tilbyr et bredt spekter av hudpleietjenester designet for å fornye og forbedre din naturlige skjønnhet. Fra eksklusive Dermapen-behandlinger til skånsomme fruktsyre-peelinger, tilpasser vi hver behandling for å møte dine unike hudbehov. Våre erfarne terapeuter sørger for en avslappende og oppkvikkende opplevelse som etterlater huden din glødende og forfrisket.

Ansiktsbehandling Trondheim på salong relax trondheim
photo 1506634064465 7dab4de896ed

Environ ansiktsbehandling

Environ tca peel/melkesyre uten maske

Environ tca peel/melkesyre med maske

Elixir ansiktsbehandling

Elixir anti-akne sensitive peel (fruktsyre)

Elixir anti-age peel (fruktsyre)

Elixir anti-pigment peel (fruktsyre)

(Ved kur på 6 behandlinger med fruktsyre får man den siste gratis)

Ansiktsbehandling Trondheim

Dermapen

Dermapen ansikt (inkludert uber PRO peel)

Dermapen ansikt + hals

Dermapen ansikt + hals og bryst

Tillegg for annen kjemisk peel (+20 min)

Ansiktsbehandling Trondheim

Bestill time eller kontakt oss

Bestill time ved å trykke på knappen under, eller kontakt oss her

Ansiktsbehandling Trondheim

Vanlige spørsmål og svar

Under din første ansiktsbehandling vil en av våre erfarne hudterapeuter evaluere hudtypen din og diskutere eventuelle bekymringer eller mål du har med behandlingen. Deretter vil terapeuten tilpasse behandlingen for å møte dine spesifikke behov, som kan inkludere rens, eksfoliering, maske og hydrering.

Frekvensen av ansiktsbehandlinger kan variere basert på hudtype og spesifikke hudproblemer. Generelt anbefaler vi en ansiktsbehandling hver 4.-6. uke for å opprettholde optimal hudhelse og utseende.

Ja, det er viktig å unngå produkter med retinol eller andre sterke eksfolianter i minst en uke før behandlingen. Det er også viktig å informere hudterapeuten din om alle hudpleieprodukter du bruker og eventuelle hudtilstander som kan påvirke behandlingen.

Det er best å la huden hvile og puste etter en ansiktsbehandling, spesielt etter dypere behandlinger som kjemisk peeling. Hvis du må bruke sminke, anbefales det å vente i minst et par timer.

Dermapen-behandlinger kan forbedre hudtekstur, redusere arr, stramme opp huden og minimere rynker og fine linjer. Denne behandlingen stimulerer hudens naturlige kollagenproduksjon ved å lage små punkteringer i huden, noe som fremmer helbredelse og fornyelse.

Ja, vi tilbyr hudpleiebehandlinger som er spesialtilpasset menns hud. Dette inkluderer behandlinger for å adressere spesifikke problemer som inngrodde hår, hudirritasjoner fra barbering og oljete hud.

Dette sier kundene våre om oss:

"Helt fantastisk service og upåklagelig resultat! Aldri hatt en dårlig opplevelse, blir bestandig møtt med et smil og går alltid super fornøyd derfra"
- June
Book time
"Flotte og kompetente folk, alltid fornøyd med både servicen og behandlingen jeg får hos Relax."
- Jenny S
Book time
"Takk for en fantastisk massasje! Jeg kommer definitivt tilbake"
- Jenny A
Book time
"Fotpleien her hos Relax er helt nydelig. Flotte jenter som tydligvis vet hva de holder på med. Alltid blide og hyggelig. Ja...og så er det rent og ryddig...."
- Ellen
Book time
"Dyktige terapeuter i en hyggelig og avslappende atmosfære, anbefaler spesielt brynsdesign og permanent vippeløft, alltid veldig fornøyd!"
- Mari
Book time