Hjem / Behandlinger/ hudpleie

Hudpleie Trondheim

Hudpleie

Huden din fortjener kun det beste.

Pleie og behandling gir deg muligheten til å ta varte på huden samtidig som du kan se best mulig ut. Huden er kroppens største organ, og våre ansatte vet hva den trenger. Hos Relax har vi behandlinger som tar hensyn til akkurat hva din hud behøver.

photo 1498843053639 170ff2122f35
fotterapi trondheim

Klassisk hudpleie

En klassisk ansiktsbehandling som baserer seg på hudtype og tilstand. Inneholder: Rens, hudanalyse, peeling, utklemming, maske, ansiktsmassasje og avsluttende produkter.

Anti Akne hudpleie

Dette er en behandling for de som sliter med akne. Behandlingen inneholder det samme som en klassisk hudpleie, men ansiktsmassasje utgår og erstattes med uklemming, håndmassasje eller hodebunnsmassasje hvis huden er betent.

Ekspress hudpleie

Denne behandlingen er perfekt som en lunsjbehandling for å freshe opp huden. Inneholder: Rens, hudanalyse, peeling, maske og avsluttes med krem.

Utklemming

Behandling som skånsomt åpner porer og fjerner overflødig talg/ tilstopninger. Fin for voksne med acneproblematikk og ung hud.

Anti-pigment peel

Ideell peeling for de med ujevn pigmentering og misfarging forårsaket av solskader og melasma.

Flere ulike syrer virker i synergi mot ujevn pigmentering ved å fremme hudfornyelse og blokkere enzymet tyrosinase. Behandlingen inneholder syrer som også virker blekende på pigmentforandringer. Gir er en glattere og jevnere hudtone.

OBS! Anbefales ikke til gravide og ammende

Anti-age peel

Ideell peeling for de med tegn til aldring, fine linjer, solskader og grov hud.

De ulike syrene i behandlingen fremmer bedre fukt og hudfornyelse. Minimerer tegn til aldring og solskader. Malic Acid stimulerer kollagenproduksjonen og reparerer solskader. Behandlingen inneholder en av de mest fuktighetsgivende AHA-syrene, og er effektiv mot grove porer. Gir en jevnere hud med fornyet glød.

OBS! Anbefales ikke til gravide og ammende.

Hudanalyse (Gratis ved kjøp av 3 produkter)

Hud-analyse anbefales å taes 1 gang pr år, da hud tilstanden hele tiden forandrer seg etter årstid, alder m.m. Vi ser på hudtype/hudtilstand og foreslår produkter og behandlinger som vil gi deg optimalt resultat. Gratis ved kjøp av 3 produkter

Anti-acne sensitive peel

Ideell peeling for de som sliter med akne, rosacea, solskader, fine linjer, sensitiv hud og pigmentering.

Mandelsyre eksfolierer porelinningen for talg og fjerne opphopning av døde hudceller. Den virker betennelsesdempende og er effektiv mot akne og rosacea. Behandlingen inneholder en svært aktiv antioksidant (tiodinsyre 5%) som forebygger fet hud og post-inflammasjoner. Virker antiinflammatorisk og bidrar til reduksjon av rødbeter. Gir jevnere hud med mindre porer og færre urenheter.

OBS! Anbefales ikke til gravide og ammende.

Dette sier kundene våre om oss:

"Helt fantastisk service og upåklagelig resultat! Aldri hatt en dårlig opplevelse, blir bestandig møtt med et smil og går alltid super fornøyd derfra"
- June
Book time
"Flotte og kompetente folk, alltid fornøyd med både servicen og behandlingen jeg får hos Relax."
- Jenny S
Book time
"Takk for en fantastisk massasje! Jeg kommer definitivt tilbake"
- Jenny A
Book time
"Fotpleien her hos Relax er helt nydelig. Flotte jenter som tydligvis vet hva de holder på med. Alltid blide og hyggelig. Ja...og så er det rent og ryddig...."
- Ellen
Book time
"Dyktige terapeuter i en hyggelig og avslappende atmosfære, anbefaler spesielt brynsdesign og permanent vippeløft, alltid veldig fornøyd!"
- Mari
Book time