Hjem / Behandlinger/ massasje

Massasje trondheim

Massasje

Relax Salong i Trondheim tilbyr et bredt spekter av massasjetjenester for å revitalisere kropp og sinn. Unn deg selv en avslappende opplevelse med vår aromaterapi, hvor eteriske oljer hjelper til med å redusere smerter og fremme dyp avslapning. For de som trenger målrettet lindring, tilbyr vår rygg- og nakke massasje intens behandling for muskelknuter og ømme muskler, perfekt for å forbedre sirkulasjon og velvære. Vi har også spesialiserte behandlinger som gravidmassasje og barnemassasje, som er skånsomme og tilpasset spesifikke behov. Ta et avbrekk fra hverdagen og la våre erfarne terapeuter gjenopprette balansen i kroppen din og vekke en følelse av harmoni og velvære.
Massasje trondheim
photo 1506634064465 7dab4de896ed

Massasje trondheim

Aromaterapi

Avslappende kroppsmassasje med eteriske oljer som minsker smerter, fremmer blodsirkulasjon, hjelper å roe kropp og sinn, fremmer dyp avslapning, reduserer stress. Ta et avbrekk i dine daglige rutiner og la tiden å stå stille for å gjenvinne energi og la velbehaget ta overhånd. Gjenopprette balansen mellom kropp og sinn og vekk en følelse av , harmoni og velvære.

Massasje trondheim

Rygg/ nakke massasje

Dyptgående massasje med fokus på muskelknuter, ømme muskler, sirkulasjon og velvære. Gjør spent muskulatur myk og elastisk, motvirker spenninger ved smertetilstand, øker blodsirkulasjon , bindevevet blir smidigere, næringsopptaket i muskulaturen øker, forbedrer konsentrasjon og søvnkvalitet, øker kroppsbevisstheten, avstressende og beroligende.

Massasje trondheim

Barnemassasje (opp til 12 år)

Mange barn kan oppleve stress, uroligheter og anspenthet. Det er nok stress og krav i hverdagen også barna har godt av å lære å ta det med ro i hverdagen. Massasje virker stressreduserende oppmykende og gir følelse av tilfredshet.

Massasje trondheim

Aroma de Luxe

Behagelig full kroppsmassasje med eteriske oljer for hele kroppen kombinert med 30min oppfriskende hudpleie.

Massasje trondheim

Gravidmassasje

Så lenge man er frisk og sunn er gravidmassasje å anbefale fra 2. trimester og fram til termin. Her brukes myke lange grepp, stryking og friksjoner som er mest tilpasset en gravid kropp. Lymfedrenasje Teknikken brukes for å minske eller fjerne væskeansamling. I løpet av graviditeten er det vanlig å legge på seg noen kilo noe som kan medføre plager i rygg og bekken, nakken og skulder. Noen kan bli plaget også av opphøyning av væske i kroppen som kan gi hevelse og smerter i muskler, bindevev og ledd . Massasjen kan være effektiv ved å lindre disse smerter og løse opp i stiv og øm muskulatur, samt minsker eller fjerner væskeansamling. Klienten ligger på siden godt støttet opp med puter.

 

Klassisk Massasje

Lindrer muskulære plager Reduserer spenninger, bedre elastisitet i ledd, sener og muskler Løser opp stive og ømme muskler Bearbeider muskelknuter Økt blodsirkulasjon og lymfesirkulasjon Økt utskillelse av avfallsstoffer Klassisk massasje kan redusere smerter, stress, spenninger og ha innvirkning på både kropp og sinn. Behandlingen bruker dype massasjeteknikker som jobber med både muskler, sener og ledd. De forkjellige massasjeteknikkene setter i gang en del prosess hvor oksygen og næringsstoffer lettere når fram til muskelceller og avfallsstoffer blir fjernet. Resultatet er en langvarig følelse av velvære, avslapping og harmoni. Massasje stimulerer også hormonsystemet og utløser oxitosin (antistresshormon) som stabiliserer nervesystemet og styrker immunforsvaret.

Massasje trondheim

Bestill time eller kontakt oss

Bestill time ved å trykke på knappen under, eller kontakt oss her

Massasje trondheim

Vanlige spørsmål og svar

Du kan bestille time ved å besøke vår nettside eller ringe oss direkte på vårt kontaktnummer.

Vi tilbyr flere typer massasje, inkludert aromaterapi, rygg- og nakke massasje, gravidmassasje, og klassisk massasje.

Massasjesesjonene varierer fra 20 minutter til 90 minutter, avhengig av behandlingstypen.

Ja, du kan endre eller avbestille din time uten kostnad opptil 24 timer før avtalt tid.

Ja, vi tilbyr gavekort som kan brukes på alle våre tjenester. Perfekt for å gi bort en avslappende opplevelse!

Ja, vi tilbyr spesialiserte gravidmassasjer som er trygge og tilpasset fra 2. trimester og frem til termin.

Dette sier kundene våre om oss:

"Helt fantastisk service og upåklagelig resultat! Aldri hatt en dårlig opplevelse, blir bestandig møtt med et smil og går alltid super fornøyd derfra"
- June
Book time
"Flotte og kompetente folk, alltid fornøyd med både servicen og behandlingen jeg får hos Relax."
- Jenny S
Book time
"Takk for en fantastisk massasje! Jeg kommer definitivt tilbake"
- Jenny A
Book time
"Fotpleien her hos Relax er helt nydelig. Flotte jenter som tydligvis vet hva de holder på med. Alltid blide og hyggelig. Ja...og så er det rent og ryddig...."
- Ellen
Book time
"Dyktige terapeuter i en hyggelig og avslappende atmosfære, anbefaler spesielt brynsdesign og permanent vippeløft, alltid veldig fornøyd!"
- Mari
Book time